Gietwerk volgens elke gewenste kwaliteitsnorm


Om aan de hoogste eisen van de afnemers te kunnen voldoen wordt er bij Non-Ferro Gieterij Oldenzaal gewerkt volgens stringente kwaliteitssystemen. Alleen eersteklas grond- en hulpstoffen worden ingezet, nadat deze bij binnenkomst op de juiste kwaliteit zijn getoetst.

Moderne softwareondersteuning en een geavanceerd netwerksysteem zorgen voor een optimale logistieke performance. Het metallurgisch laboratorium stelt ons in staat om metingen en onderzoeken te doen, waardoor gegarandeerd kan worden dat de juiste chemische en mechanische kwaliteiten worden geproduceerd.

Non-Ferro Gieterij “Oldenzaal” staat, als toegelaten gieterij, vermeld bij diverse afnamebureaus. Zo zijn keuringen, onder toezicht van bijvoorbeeld LLoyds Register of Shipping, Det Norske Veritas en Germanischer Lloyds, Rina, Bureau Veritas en American Bureau of Shipping, in eigen huis mogelijk. Ook niet destructieve onderzoeken, als bijvoorbeeld scheuronderzoek (LPE), ultrasoononderzoek of röntgenonderzoek, kunnen wij op verzoek van de klant uitvoeren.